Kontaktai:
Pavadinimas: UAB „Marnista“El. p.: marnista@marnista.lt
Adresas: Kęstučio g. 4 -5, LT-71504, Šakiai, Lietuva
Mob tel.: + 370 679 36 020
Faksas: +370 345 52 853
Produktai
Saldintas sutirštintas pienas skirtas tolimesniam perdirbimui.
Saldintas sutirštintas pienas skirtas tolimesniam perdirbimui.
Sūri sviesto karamelė.
mvm vmv
Kakavos bazė, išpurškimo būdu išdžiovintos žaliavos iš neriebios kakavos (18%) ir išrūgų.
Kakavos bazė, išpurškimo būdu išdžiovinta žaliava iš neriebios kakavos (30%) ir pieno.
Baltojo šokolado milteliai, 100% iš grynos trinto baltojo šokolado masės, nenaudojant kitų priedų.
Baltojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trinto baltojo šokolado masės,be jokių priedų. Šie ypač aukštos kokybės baltojo šokolado milteliai yra labai intensyvaus skonio.
Pieninis šokoladas, miltelių pavidalo, pagamintas iš 100% gryno pieniško šokolado masės, be priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trintos juodojo šokolado masės, be jokių priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trinto juodojo šokolado masės, be jokių priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš kakavos masės ir cukraus.
Lazdyno riešutų milteliai pagaminti iš aukštos kokybės riešutų.
Migdolo riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės riešutų pastos.
Pistacijų riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės pistacijų riešutų pastos.
Graikinių riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės graikinių riešutų pastos.
ß-V- kristalai iš gryno kakavos sviesto, specialiai inokuliuoti šokoladą šokolado gamyboje ir perdirbime.
ß-V- kristalai iš gryno šokolado, specialiai inokuliuoti šokoladą šokolado gamyboje ir perdirbime
Neutralus glaistas
Vanilės skonio įdaras bandelėms ir rageliams.
Vyšnių įdaras su gabaliukais
Kivių įdaras su gabaliukais
Mėlynių įdaras su gabaliukais
Cukraus masė dekoravimui - balta
Pieno karamelė, pagaminta iš galvijų pieno ir cukraus.
Saldintas sutirštintas pienas skirtas tolimesniam perdirbimui.
Saldintas sutirštintas pienas skirtas tolimesniam perdirbimui.
Sūri sviesto karamelė.
mvm vmv
Kakavos bazė, išpurškimo būdu išdžiovintos žaliavos iš neriebios kakavos (18%) ir išrūgų.
Kakavos bazė, išpurškimo būdu išdžiovinta žaliava iš neriebios kakavos (30%) ir pieno.
Baltojo šokolado milteliai, 100% iš grynos trinto baltojo šokolado masės, nenaudojant kitų priedų.
Baltojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trinto baltojo šokolado masės,be jokių priedų. Šie ypač aukštos kokybės baltojo šokolado milteliai yra labai intensyvaus skonio.
Pieninis šokoladas, miltelių pavidalo, pagamintas iš 100% gryno pieniško šokolado masės, be priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trintos juodojo šokolado masės, be jokių priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš 100% grynos trinto juodojo šokolado masės, be jokių priedų.
Juodojo šokolado milteliai, pagaminti iš kakavos masės ir cukraus.
Lazdyno riešutų milteliai pagaminti iš aukštos kokybės riešutų.
Migdolo riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės riešutų pastos.
Pistacijų riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės pistacijų riešutų pastos.
Graikinių riešutų milteliai, pagaminti iš aukštos kokybės graikinių riešutų pastos.
ß-V- kristalai iš gryno kakavos sviesto, specialiai inokuliuoti šokoladą šokolado gamyboje ir perdirbime.
ß-V- kristalai iš gryno šokolado, specialiai inokuliuoti šokoladą šokolado gamyboje ir perdirbime
Neutralus glaistas
Vanilės skonio įdaras bandelėms ir rageliams.
Vyšnių įdaras su gabaliukais
Kivių įdaras su gabaliukais
Mėlynių įdaras su gabaliukais
Cukraus masė dekoravimui - balta
Pieno karamelė, pagaminta iš galvijų pieno ir cukraus.